19 Kasım 2015 Perşembe

Kaspersky Total Security 2016 Full Türkçe indir

Kaspersky Total Security 2016 Full Türkçe indir


Hem mobil hemde masaüstü cihazlarda lider bir güvenlik yazılımı varsa o da Kasperskydir. Bu yüzden sizde Kaspersky Total Security 2016 indirmelisiniz. Tüm bilgisayarınızı koruyacaktır. Aslına bakarsanız sadece bilgisayarınızı değil aynı zamanda tüm kimliğinizi de koruycağından emin olabilirsiniz.

Yazılım isminden de anlayabileceğiniz gibi tüm güvenliği kapsıyor. E-Posta adresinizden indirdiklerinize, bilgisayara takılan yeni flash belleklere, eski model disketlere bile bir güvenlik taraması gönderiyor. Virüse dair şüphe varsa eğer kullandırtmıyor. Saatlik olarak veritabanı güncelleniyor. Bu sayede sizlerde çıkan her yeni virüse karşı güncellenmiş oluyorsunuz.

Kaspersky Total Security 2016 indirerek sizlerde tüm cihazınızın güvenliğini sağlayabilir, bilgisayarınızı uzun süre hiçbir zarar görmeden koruyabilirsiniz. Dilerseniz mobil cihazlarınızla ilişkilendirerek uzaktan yönetime de sahip olabilirsiniz. Alternatif olarak kaspersky kasıyor bunu kullanmam diyenler olursa avg indir veya avira indir konumuza bakmalarını öneriririm.

Program Resmi:

İndirme Linkleri:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder