2 Aralık 2015 Çarşamba

Truck Simulator PRO 2016 Apk indir - Para Hileli v1.6

Truck Simulator PRO 2016 Apk indir - Para Hileli v1.6

Truck Simulator Pro 2016 APK indir özellikle tır ve taşımacılık oyunlarını sevenler için harika bir oyun. Masaüstü birçok tır simulasyonuna oranla çok daha iyi çünkü her sene yeni bir sürümü çıkmakta. Her yeni sürümde o yılın ismini almakta. Bu noktada ki güzel şeylerden biri de yeni sürüm toplam 1 yılda hazırlanmakta. Bu yüzden de büyük çıkışlar gerçekleşmekte.

Bu yeni sürümde kendi tırlarınızı seçip özelleştirmeniz mümkün. Sizi varsayılan olarak 7 tır beklemekte. Turuncu, siyah, mavi ve kırmızı tarzda klasik araçlar bunlar. Size düşen ise bunu geliştirmek. Oyunda haritaların sayısı arttırılmış durumda ayrıca normal yollara ek köprü, kanyon gibi özel alanlarda eklenmiş durumda. Gerçekçilik ise arttırılan değerler arasında. Yakıtın ne kadar tuttuğu, işi ne kadar sürede gerçekleştirdiğiniz vs. hep aldığınız ücreti etkileyen değişkenler. Kısacası ne kadar başarılı iş çıkarırsanız o kadar çok para kazanmaktasınız.

Kuşkusuz söyleyebiliriz ki Truck Simulator Pro 2016 APK indir tüm mobil taşımacılık oyunlarından çok daha iyi seviyede bir oyun.

Oyun Resmi:

İndirme Linkleri:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder