20 Eylül 2015 Pazar

Counter Strike 1.6 Full Türkçe indir

Counter Strike 1.6 Full Türkçe indir

Yıllar öncesinde çıkmasına rağmen en çok oynanan oyunlardan biri ve öyle olmayada devam edecek gibi. Savaş alanında Battlefield, Call Of Duty kadar çarpıcı görsellere sahip olmasa da sadeliği ve basitliği ile kurtarmakta. Bu yüzden de hemen hemen her oyun severin oynadığı oyunlardan biri haline gelmiş durumda. Şuan ise bu ve ileriki sürümleri full bir şekilde indirmek mümkün.

Oyun sayısız bölgeye sahip ve istenirse kullanıcılar tarafından geliştirilen bölgelerde oyuna ekelenebilmekte. Aynı şekidle silahlar, karakterler de çeşitli packler ve modlar ile değiştirilebilmekte. Oyun çok oyunculu bir şekilde oynanabiliyor ve genel amaç basit. Rehineleri töreristlerin elinden kurtarmak. Her iki grupta iyi ve kötü silahlara sahip. Eğer rehineleri alıp güvenli bölgeye götüremezseniz her töreristi öldürmek zorundasınız. Yine birçok oyunda olduğu gibi eğer mermi kafaya isabet ederse karakter direkt ölmekte ancak vücudun diğer bölgelerine gelirse canın belli bir kısmı azalmakta.


Böylesine güzel bir savaş oyununu yani counter strike 1.6 indirebilirsiniz. Oynarken asla pişman olmayacağınız bir oyun. Eğer internet bağlantısı kurarsanız online bir şekilde oynamanız da mümkün.

Oyun Resimleri:

İndirme Linkleri:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder