28 Eylül 2015 Pazartesi

Pes 2015 Full Türkçe indir

Pes 2015 Ultimate Team Full Türkçe indir

Futbol maçlarını sağlayan iki dev oyun var. Bunlardan biri Fifa diğeri ise Pes. Biri tüm dünya üzerinde ki futbolu temsil ederken diğeri sadece A.B.D'de ki futbolu temsil etmekte. Bu yüzden herkesin oynadığı, yöneldiği alan farklı olabiliyor. Ancak yine de Türkiye bazlı baktığımızda Pes 2015 indirmelerinin bir hayli yüksek olduğunu görebiliriz.

Oyun içinde gerçekleştirilebilecek sayısız şey mevcut. Sadece birebir maçlar değil online maçlarda uygulayabilirsiniz. Takım sahibi olabilirsiniz. Çeşitli turnuvalar düzenleyip her seferinde biraz daha ilerleyebilirsiniz. Yapmak isteyenler için birçok şey mevcut yani. Oyunun da tek bir sürümü var. O da full sürümü. Yani her şeyin dahil olduğu genel bir sürüm gözüyle bakabilirsiniz. Oyun içinde 6 ayda bir güncelleme çıkabilmekte ancak bu yıl olayların biraz farklı geliştiğini söyleyebiliriz. Büyük ihtimalle senenin ilk takım yerleştirmeleri ile karşı karşıya kalacaksınızdır. Bunun dışında da pek bir anormalliği yok.

Oyunu tek link indirmek için aşağıda ki download butonuna tıklayabilirsiniz. Ardından oyun inmeye başlayacaktır ve cihazınız için yine birkaç tıkla kurabilirsiniz.

Ayrıca pes 2016 indir ile bu yıl pes severlerin tutkuyla oynadığı oyunu oynayabilirsiniz.

Oyun Resmi:

İndirme Linkleri:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder