1 Mayıs 2016 Pazar

Dream League Soccer 2016

First Touch tarafından geliştirilen Dream League Soccer, 2016 yılına özel versiyonunu kullanıcılarına sunuyor. Dream League Soccer 2016 oyunun da takımınızın oluşturmak için gelişmiş transfer sistemini kullanarak yetenekli futbolcular ile birlikte kontrat imzalayarak ilk on bir kadronuzu ortaya çıkartabilirsiniz. Takımınızın yedek kadrosunda bulunan boş oyuncuları bedelsiz olarak transfer edip yeni oyuncular ile takas yapabileceğiniz Dream League Soccer 2016oyununda sizlere otuz iki kişilik bir takım kurma izni veriliyor.


Dream League Soccer 2016 ile Gerçekçi Futbol Deneyimi
Oluşturduğunuz ilk on bir ile birlikte rakiplerinize karşı akıllı savunmalar yaparak yırtıcı bir maç sergilemelisiniz. Reflekse dayalı kontrolleri ve etkileyici grafik tabanlı ara yüz sayesinde zevkin doruklarına çıkabileceksiniz. Kazandığınız maçlarda oyuncuların hak etiği tecrübe puanlarını kullanarak onların yeteneklerini geliştirebilir böylece bir sonra ki maça rakip takımın oyuncularında daha güçlü halde çıkabilirsiniz.

Toplamda altmış adetin üzerinde oyuncuların gol sevinçleri, Yetenekli kamera açıları ve sürükleyici animasyonları ile birlikte Dream League Soccer 2016 oyununu sitemizden indirebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder