2 Mayıs 2016 Pazartesi

Internet Download Manager 6.25.16 İndir

Internet Download Manager 6.25.16 İndir , Uzun zamandır piyasada faaliyet gösteren Internet Download Manager ya da IDM veya IDMAN dosya indirme sürecinde ki internetin hızına katkı payında bulanarak dosyanın çok daha kısa süre içerisinde inmesinde büyük bir katkı sağlıyor. Kimi zaman indirme bağlantısının erişim durumunun kesilmesi sonucunda indireceğimiz dosyalar iptal oluyor.



Internet Download Manager'da bu tarz sorunlar daha önceden program tarafından bant genişliği yavaşlamasında indirme işlemi duraklatma moduna alarak, bant genişliği yükseldiğinde tekrardan indirilebilir hale getiriliyor.

Internet Download Manager kullanıcılarına yukarıda sunduğu özelliklerin dışında daha farklı sayısız özellikleri de sunuyor. Bunlardan bir kaçı File Transfer Protocol, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokolleri, Firewall yapıları üzerinden istenilen dosyaları rahatlıkla indirmeye yönelik yöntemleri uygulama üzerinde barındırıyor. Internet Download Manager 6.25.16 İndir ile gündemde olan video içerik sitelerinden tek bir tıklama ile video rahatlıkla indirebilirsiniz. Uygulama üzerinde sizlere çözünürlük seçimi de sunan IDMAN tam bu iş için biçilmiş kaftan. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder