7 Ekim 2015 Çarşamba

Avira Antivirus Pro 2015 Türkçe Full indir


Avira Antivirus Pro 2015 Türkçe Full indir

Artık maalesef AVG, Avast gibi ücretsiz antivirüs programlarının veritabanı ayda bir güncellenir oldu. Buda virüslere hemen hemen davetiye çıkardı. Ancak son yıllarda popülerleşen bir program daha çıktı o da Avira. Virüs veritabanı da günlük olarak güncellenmekte. Yine Mac Os X ve Windows için desteğini sunmakta. Sizlerde Windows cihazlarınız için avira antivirüs full indirebilirsiniz. Zaten ilk etapta ücretsiz bir yazılımdır.

Yazılım ile sadece bilgisayar güvenliğinizi değil aynı zamanda internet ve e-posta güvenliğinizi de sağlayabilirsiniz. Thunderbird, Outlook gibi birçok programla entegreli. Ayrıca bilgisayara indirilen her programı kontrol etmekte ve Cd, Usb gibi harici cihazları da takıldığında denetlemekte. Eğer ki virüs ile karşılaşırsa bazı işlemlere izin vermemekte. Yazılım ayrıca Firewall'a bilgisayar hızlandırıcıya, kimlik korumasına ve bu tarzda birçok ürüne sahip. Ayrıca kişisel kullanım harici kurumsal kullanım içinde desteği mevcut. Son olarak da sadece Android cihalar için bir uygulamaya da sahip. Masaüstünüzden Android cihazlarınızı da kontrol edebilmektesiniz.

Avira Antivirüsü tam indirmek için aşağıda ki bağlantıya tıklayın ve kurulum dosyası ile hızlıca kurun. Arından klasik sistem taramasını başlatın ve bilgisayarınızı test edin.

Program Resmi:

İndirme Linkleri:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder