5 Ekim 2015 Pazartesi

Call Of Duty : Black Ops 2 Full indir

Call Of Duty : Black Ops 2 Full indir

Seri video oyunlarda en çok seri çıkartmış oyun her halde Call Of Duty. Bir sürü konseptte bir sürü oyuna sahip. Black Ops 2 ise yakın zamanda çıkmış kaliteli oyunlardan biri. Birçok bakımdan da farklı. Gerek oyun motoru gerekse hikaye oldukça farklı işlenmiş durumda. Yine de beklenen ilgi rahatlıkla görülebilmekte.

Oyun birçok açıdan güzel. Tüm görevler esnasında her şey ile ilgilenebiliyorsunuz. Ayrıca zor modda gerçeklik payı %100 diyebiliriz. Zira mermi alan bir karakter yaşamaya devam edemiyor. Oyun ise aşağıdan tek link indirilebilmekte. Gereksinimler bakımından diğer oyunlardan yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Ancak geriye baktığımızda birçok özelliği de oldukça iyi. Haritalar ilerledikçe yükleniyor ve geçmişteki haritalar boş yere kaydedilmiyor. Bunun da anlamı gereksiz yere kasmalar, yüksek performanslar vb. diğer tüm şeyler boşa çıkıyor. Call Of Duty: Black Ops 2 indirmek isteyenler genelde gereksinimlere takılırlar ancak bunda ona takılmanıza gerek yok. Gönül rahatlığı ile çalıştırabilirsiniz.

Sizlerde aksiyon ve maceraya atılmak istiyorsanız, sıradan oyunların dışına çıkmak istiyorsanız oyunu tam indirmeniz mümkün.

Oyun Resmi:

İndirme Linkleri:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder