21 Ekim 2015 Çarşamba

NBA 2K16 Full indir - Torrent

NBA 2K16 Full indir - Torrent

Hemen hemen tüm cihazlarınızda aynı basketbolu oynamak istiyorsanız NBA 2K16 indirmeniz en iyi seçenek olacaktır. Birçok kişi farklı cihazlarda farklı oyunları oynamayı tercih ediyor ancak sizin öyle yapmanıza gerek yok. 2K Games aynı oyunu tüm platformlarda kullanıma açıyor ve sizin yapmanız gereken şey oyunu indirip oynamak. Günübirlik bir oyundan ziyade uzun süreli bir oyun olduğundan sürekli devam etmeniz gerekir.

Bir önceki seriye göre büyük farklılıklar mevcut. İlk olarak daha çok menajer yapısına uygun bir oyun olmuş bu oyun. Ardından sadece 2K oyunlarına ait bir kanal mevcut. Bu kanal üzerinden de çeşitli şeylerin takibini gerçekleştirebiliyorsunuz. Para yönetimi, harcama bürosu gibi şeylerde eklenmiş. Bu sayede seçtiğiniz takımı daha canlı bir şekilde ilerletmeniz mümkün. Bunlara ek olarak birçok özellik mevcut ama hepsini saymak mümkün değil. Emin olabilirsiniz ki bu sefer basketbol zevki sizin için daha geçerli olacaktır.

Hem plastation da hem bilgisayarınızda hemde mobil cihazını da NBA 2K16 indirerek güzel bir deneyim yaşamanız mümkün. Tek yapmanız gereken oyun marketlerine bakmak.

Oyun Resmi:

İndirme Linkleri:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder