12 Ekim 2015 Pazartesi

Pes 2016 Full Türkçe indir

Pes 2016 Full Türkçe indir

Konaminin 17 Eylül 2015'de treylerını sunduğu Pes 2016 indir çıktı. Tahmin edebileceğiniz gibi birçok platform üzerinde de oynanama açık. Ancak şuan sadece Windows sürümü mevcut. Böyle olmasında ki en büyük sebep ise oyun severlerin genelde bu platform üzerinden oyunu oynaması. 14 ve 15 serileri ne kadar kötü gözükse de sadece treylerdan bu serinin ne kadar iyi olduğunu anlayabiliriz.

Klasiklik bozulmamış ve görüntü kalitesi artmış. Ayrıca ofsayt, faul, gol, kurtarma gibi özel anlar ise FPS moduna uyarlanmış. Toplamda 11 lisanslı mekan yani saha mevcut. Buna ek olarak 5 ligde lisanslı bir şekilde yayınlanıyor. PC, Xbox ve PS için sürümleri mevcut. Gerçeklik modu ise sadece oyuncular ve saha üzerinde değil. Hava durumu, topa vuruş hızı, topun yönü gibi etkenlerde de geçerli olmuş. Buda oyun zevkini kat kat katlayan elementlerden biri.

Bu son seriyi ilk oynayanlardan biri olmak istiyorsanız Pes 2016 indir sayfasına giderek oyunun iso dosyalarını indirip DT gibi bir aracı ile “setup.exe” dosyasını çalıştırıp oyunu kurabilirsiniz.

Oyun Resmi:

İndirme Linkleri:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder