25 Ekim 2015 Pazar

Train Simulator 2016 Full PC indir

Train Simulator 2016 Full PC indir

Sims, Sim City gibi simule yaşamlara ek olarak sadece bir şey üzerine odaklanıldığında daha güzel olmakta. Train Simulator 2016 indirenler bunu kolaylıkla fark edebilir. Sizi tek bir şeye odaklandırtıyor ve sizde sadece bunun üzerine çalıştığınızdan daha iyi bir verim sergiliyorsunuz. Sonuç olarak da oyunu oynamaktan daha çok zevk alıyorsunuz.

Oyun kısa bir süredir çıkıyor ave 2016 sürümü mükemmel bir şekilde oluşturulmuş. Ayrıca bu sefer hastag desteğinede başvurulmuş. Genel olarak baktığımızda trenleri özelleştirebildiğinizi, kendinize göre şekillendirebildiğinizi görüyoruz. Buna ek olarak harita gözle görülür bir şekilde genişletilmiş ve oyunu yaşarken 100% gerçeklikle yaşamanız sağlanmış. Mesela hava durumu kötüye giderse treni yavaşlatmak zorunda kalabiliyorsunuz. Ya da bir nehrin yanından geçerseniz sadece görmekle kalmıyor aynı zamanda onu rahatça duyabiliyorsunuz. Hızlı trenlerden tutunda yük trenlerine kadar tüm araçlarda deneyim yaşamanız mümkün. Görevleri seçmek de sizin elinizde olan bir şey zaten.

Gerçekçi ve zevkli bir oyun arıyorsanız Train Simulator 2016 indirmelisiniz. Kesinlikle işe yarayacaktır ve sizi oldukça sürükleyecektir.

Oyun Resmi:

İndirme Linkleri:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder