31 Ekim 2015 Cumartesi

MOTOGP 15 Full PC indir

MOTOGP 15 Full PC indir

Profesyonel motor yarışlarını oyuna aktarmak oldukça zordur ancak MotoGP 15 indirdiğinizde bunun başarıyla gerçekleşmiş olduğunu görebilirsiniz. Özellikle oyuncularla görüşülmüş, mühendislerle test edilmiş ve günümüzde ki en iyi sürümü çıkartılmıştır. Oyunu oynamak oldukça zordur. Bir anda yarış dışı kalabilir veya son sıraya düşebilirsiniz. Bu yüzden ne yapmanız gerektine hızlıca karar vermeniz lazım. Şuanda da 2015 MotoGP sezonu sürmekte. Oynayacağınız oyunda birebir aynısı olacaktır.

Oyun sadece GP şampiyonasına bağlı değil. Farklı turlar ve etkinliklerde mevcut. Haritalar ise birebir geliştirilmiş durumda. GP'ye ek olarak Moto2 ve Moto3'e de deyinilmekte. Ancak kazananlar pek farklılık içermemekte. Oyunda en güçlü ülke ise İspanya. Az yarışçıya sahip ancak lider. Kullandığınız karakter ne kadar iyiyse hareket ettirmesi de o kadar zor. Bu yüzden tüm yarış sizin için bir anda bitebilir. Son sıraya düştüğünüzde birinciyle aranızda büyük bir fark varsa yarış sizin için bitecektir.

Her anı aksiyon ve heyecan dolu bir oyun arayanlara Moto GP 15 indirmelerini tavsiye ederim. Aradıklarını bulacaklarına emin olabilirler.

Oyun Resmi:

İndirme Linkleri:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder