25 Ekim 2015 Pazar

Fifa 16 Full indir - Torrent

Fifa 16 Full indir - Torrent

Electronic Arts'ın herkes tarafından bilinen bir serisi varsa oda Fifa'dır. Fifa 16 indir de son zamana ait popüler konulardan biri. Özellikle konsolda merak beklenen oyunlardan çünkü PES beklenen zevki vermiyor. Bu Fifa 16 sürümünde ise dikkatimizi çekecek şeyler yok değil. Birçok yeni özellik eklenmiş, stat ve lig kapasitesi arttırılmış. Kısacası daha iyi bir hale getirilmiş.

Oyunun bu serisinde kadınlar futbolu ilgi çekmekte. Bildiğiniz gibi dünyada da son zamanlarda oynanan, ilgi çekici sporlardan biri de bu. Fifa'nın bu sürümüne eklenmiş ancak her takım bulunmuyor tabi. Henüz beta seviyesinde. İkinci olarak futsal (salon futbolu) da yeni eklenenler arasında. Zaten EA'nın bunun için bir oyunu vardı. Ancak Fifa içinde birleşik bir yapıda lanse edilmiş. Normal futboldan sıkıldıkça başvurabilirsiniz. Son olarak da turnuvalar ve ligler arttırılmış. Menajerliğe daha yakın bir yol izlenmiş. FM gibi alanların kapasitesini çekmeye çalışmakta kısacası.

Fifa 2016 indirmek istiyorsanız bu sayfamız üzerinden indirme butonuna tıklayarak indirebilirsiniz. Kısa sürede oyunu kurup oynamanız mümkün. Zaten henüz tam sürümü çıkmadı.

Oyun Resmi:

İndirme Linkleri:
Not: Demo sürümüdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder