20 Ekim 2015 Salı

Pes 2016 Spor Toto Süper Lig Yaması indir

Pes 2016 Spor Toto Süper Lig Yaması indir

Hemen hemen tüm oyunların ülkemize ait bir yamaları çıkarttığını görmeniz mümkün. Pes 2016 Spor Toto Süper Lig Yaması indirmek isteyenlerde sitemizi kullanabilir. Yama oyun firması Konami tarafından değil tamamen biz Türk geliştiriciler tarafından çıkartılmış. Bu yüzdende her detaya dikkat edilmiştir. Günümüzde ki takımlar, oyuncular, teknik direktörler, sahalar vb. Birçok etken olduğu gibi aktarılmıştır. Oyunu oynarken kendinizi Spor Toto Süper Lig'de düşünebilirsiniz.

Bu noktada spikerde tamamen Türkçe konuşmakta. Sadece Spor Toto'yu değil aynı zamanda farklı ligleri de oynamanız mümkün. Pes ile gelen takım yönetme, oyuncuları geliştirme gibi birçok şey de çalıştırılabilir durumda. Tek yapmanız gereken oyunu indirip kurmak ve tarafsız bir bakış atmak. Yama gönüllü geliştiriciler tarafından hazırlandığından sürekli güncelleme görmekte. Yani bir oyuncu transfer olursa bunu yamayı güncelleyerek cihazınızda da gerçekleştirebilirsiniz. Oyuncular %90 oranında benzetildiğin de güzel gol veya şutları kaydedip sosyal medya da paylaşabilirsiniz. Zira oyun bunu desteklemekte.

Sizler için Pes 2016 Spor Toto Süper Lig Yaması indirmek zor olmasa gerek. Kurulumu daha doğrusu oyunla entegrasyonu da oldukça basit.


Oyun Resmi:

İndirme Linkleri:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder